• Airflame Bilhållare Large
  • 3D
Airflame Bilhållare Large
Kenu

Airflame Bilhållare Large

Med Kenu Airframe bilhållare har du hela tiden fokus på vägen samtidigt som telefonen finns nära för handsfree-samtal och GPS:en. Hållaren som du enkelt fäster i ventilationsgallret har ett stadigt grepp om din telefon under hela bilresan och är så liten att den tar minimalt med plats. Kenu Airframe+ är justerbar och passar för större telefoner, upp till 6 tums skärm. Det passar även telefoner som har fodral och mobilskal på. Eftersom varken ovan- eller undersidan täcks går det bra att använda laddare, ljudkabel och andra tillbehör. Ändra enkelt mellan porträtt- och landskapsvy genom att rotera på hållaren när den är på plats.

Airframe + stöder hela skalan av smartphones och phablets allt från iPhone 5/5s (4\"skärm) till Lumia 1520 (6\" skärm). Den rymmer även dimensionerade fodral som OtterBox Defender och Mophie® batteri fodral. Med en ny snygg design samtidigt som den väger under 28 gram, Airframe + erbjuder alla de fantastiska funktioner och överföring som den ursprungliga Airframe Car Mount.
LITEN OCH LÄTT - Väger 28 gram och liten nog att passa i din ficka
PASSAR SKÄRM UPP TILL 6" (DIAGONAL) - Airframe+ fjäderbelastade konstruktion håller säkert alla smartphones upp till sex tums skärm, samt större redskap, till exempel Mophie batteri fodral.
STADIGT GREPP - Airframe+ håller din smartphone i blickfånget och redo för att ge dig GPS-instruktioner, streama musik eller handsfree-samtal.
MÅNGSIDIG - Den patentsökta designen använder ett roterande klipp som säkert monterar Airframe på alla typer av ventilationsgaller  (horisontell, vertikal och vinklad)
RESE STATIV - Sätt något kort från plånboken till det roterande klippet och Airframe + förvandlas till den ultimata handsfree stativet.
Välj färg:
  • Black
    Art. nr: 312438 Varor på väg
Välj färg:
  • Black
    Art. nr: 312438 Varor på väg
Kenu Airflame Bilhållare Large Black

Pris: 199 kr Alla priser exkl. moms.

Varor på väg