Xperia XZ3 Black
Xperia XZ3 Black
Xperia XZ3 Black
Sony

Xperia XZ3 Black

  • Xperia XZ3 Black
  • Xperia XZ3 Black
  • Xperia XZ3 Black
  • 3D
Xperia XZ3 Black
Sony

Xperia XZ3 Black

XZ3 har allt du behöver för att arbeta smartare - branschledande prestanda, ett kraftfullt batteri som håller dig uppkopplad längre och hög uppladdningshastighet så att du snabbt kan dela innehåll och skicka filer. Allt i en sömlös och slimmad design som passar perfekt i handen. Med den 6,0” HDR-OLED skärmen med Sonys BRAVIA® TV-teknologi, det högupplösta ljudet och Dynamic Vibration System får du dessutom en fantastik underhållningsupplevelse. Och du har snabb åtkomst till underhållning och alla dina appar med AI i Xperia och Side sense.
Erbjudande! Köp nya Xperia XZ3 och få 50% rabatt på en Sony BRAVIA 55A F8 OLED TV.
Erbjudandet gäller för dig som köpt din telefon innan den 12 oktober eller så längt lagret räcker. Inlösning av erbjudandet är endast möjligt via en Xperia XZ3.
Så här får du tillgång till erbjudandet:
1. Slå på din nya Xperia XZ3 och gå igenom installationsprocessen. Vänligen acceptera villkoren för Xperia Lounge.
2. Gå in i Xperia Lounge appen och godkänn användarvillkoren
3. Erbjudandet hittar du under erbjudanden i menyn.
4. Klicka på erbjudandet som omdirigeras du till en webbsida, din erbjudandekod följer med automatiskt (villkoren i Xperia Lounge måste godkännas för att få koden).
5. Fyll i dina uppgifter och genomför ditt köp.
6. När köpet är slutför skickas din Sony BRAVIA® 55AF8 OLED TV till adressen du angivit.

 

XZ3 har allt du behöver för att arbeta smartare - branschledande prestanda, ett kraftfullt batteri som håller dig uppkopplad längre och hög uppladdningshastighet så att du snabbt kan dela innehåll och skicka filer. Allt i en sömlös och slimmad design som passar perfekt i handen. Med den 6,0” HDR-OLED skärmen med Sonys BRAVIA®  TV-teknologi, det högupplösta ljudet och Dynamic Vibration System får du dessutom en fantastik underhållningsupplevelse. Och du har snabb åtkomst till underhållning och alla dina appar med AI i Xperia och Side sense.